Digital Divas 2014 – o noua editie

Exact acum o saptamana pe 3 iunie, am fost la Palatul Ghika pentru… Digital Divas 2014! Bloggerite de fashion si beauty, aspirante la premii si de ce nu, personalitati. Peste tot numai doamne si domnisoare cu tinute care mai de care mai personalizate si in pas cu moda. De la prima privire am inteles ca  nu va fi o conferinta, ci mai precis o ‘petrecere a fetelor’.  Un decor elegant chic, cu multe suprize pe alocuri oferite de sponsori si organizatori, au intregit conceptul de ‘party’. Anul acesta Digital Divas s-a axat pe brandul personal. Prin urmare, speakerii au incercat sa ne ofere putin din cunostintele, experienta si viziunea lor despre branding. Cum ploua destul de tare in acea zi, nu am prins inceputul. Ceea ce inseamna ca nu am fost la prezentarea Loredanei Groza. De fapt, am zarit-o tocmai cand pleca. :)

Raluca Kisescu a prezentat campania de fundraising de pe platforma doneazacuavon.ro. Si desigur am revazut videoclipul cu Hora Frumusetii cu ‘fetele de la Capalna’. ;)

Andreea Badala a vorbit despre inceputul Murmur. Proiectul ei ca de fapt toate proiectele bune, a presupus multa munca, studiul pietei, folosirea imaginilor puternice, expunerea la targuri internationale. Dupa mult sacrificiu si perseverenta, Murmur a ajuns pe piata internationala.

‘Creionam Romania pe harta internationala a modei.’

Dana Sota a sfatuit bloggeritele sa fie autentice si transparente, sa nu faca compromisuri si cel mai important… sa foloseasca corect limba romana. In orice lucru/ domeniu/ proiect se cere daruire, pasiune si multa munca.

Maurice Munteanu a repetat ideea pastrarii integritatii si a adaugat ca niciun proiect nu se incepe daca nu ai cu adevarat ceva de spus.

Vicki Nicola crede ca in viitor video-ul va avea multe de spus. Asadar gandind pe termen lung, a inceput deja sa contureze viitorul, oferind pe site-ul sau video de calitate.

‘Sa crezi in ceea ce crezi.’ ‘Video e ca o intalnire memorabila pe blog.’

Alina Gavrila Bortun si-a facut o intrare interesanta. A vorbit despre ideea de a avea un concept. Un sfat: folositi imagini de calitate si care sa se potriveasca postarii. Si renuntati la superlative.

Radu F. Constantinescu, prezinta ccea ce ai deja si nu ceea ce iti doresti sa ai.

Razvan Crisan, descoperiti-va punctele tari si punctele slabe. Creati-va experiente. A vorbit despre doua proiecte dragi: Bucuresti Optimist si Noaptea lunga a filmelor scurte.

Invitata de onoare a fost Lucy de Boer care a avut o prezentare simpla dar de efect, in care a povestit despre drumul blogului ei spre succes.

A urmat gala de decernare a premiilor cu miciile ei picanterii. Daca sunteti curiosi lista o puteti vedea aici.

Ce cred personal despre aceasta editie? Se putea mai bine! Intr-adevar o locatie eleganta, dar nu mi s-a parut practica pentru o conferinta din punct de vedere al locurilor si al iluminarii.  Si in plus, nu mi s-au parut pregatiti pentru ploaie. Serviciile oferite nu au putut fi accesate de toti participantii.   Speakerii foarte draguti, dar ca mesaj… cam inconsistent, ca sa nu zic slab. La gala de premiere au fost apreciate, ca majoritate vorbind, aceleasi bloguri si site-uri din anii trecuti. Aceleasi bloguri cu experienta. Mi-ar fi placut sa vad diversificare si mai multe fete noi!

Per total, a fost o experienta interesanta. Desi prefer prima editie Digital Divas.

Descoperiti locuri si experiente noi!

Leave a Reply