5 ani de Viajoa.ro

Recent Viajoa a sarbatorit 5 ani de cand scriu pe blog despre minunatele lor calatorii si experiente. 5 fete, 5 stiluri de calatorie, toate intr-un singur blog – viajoa.ro.

Asa ca miercuri, pe 20 august, au dat o petrecere pentru a sarbatori, desigur, cu pritenii si cititorii. Ne-am intalnit in curtea universitatii alternative – CROS Learning House. A fost o atmosfera faina, de vara, cu oameni faini, cu cocktailuri yummy de la Origo si gustari homemade super yummy de la Dulcineea Urbana. Apropo de Origo, am mai scris aici si daca le treceti pragul, nu uitati – intotdeauna suntem curiosi si nerabdatori sa aflam parerea voastra. Inconjurati de fete necunoscute, am renuntat la temeri si am pornit o competitie ‘acerba’ de cunoastere prin travel bingo. Mi s-a parut foarte interesanta ideea, asa am descoperit cine a calatorit in 3 continente sau a facut rafting, ori a urcat la altitudini de peste 1800.

Pe langa oamenii minunati pe care i-am intalnit, fetele Viajoa ne-au aratat poze in exclusivitate din calatoriile lor si ne-au mai spus pe ici pe colo cateva ceva din experientele memorabile. ;)

La sfarsit au facut o tombla prin care au oferit tricouri, cani si carti. Yeeeeyyy, am castigat si eu unul. Are un imprimeu super dragut. Multumescm Viajoa si Daiana.

N-am mai intalnit pana acum atatia oameni la un loc pasionati de calatorii. A fost placut sa impartasesti destinatii, sa auzi pe unde a mai fost unul si altul. Sa nu uit… viajoa.ro a oferit si cateva vouchere pentru excursiile si taberele care le organizeaza. Daca sunteti in viitor interesati sa explorati Romania si nu prea aveti cu cine, v-am rezolvat. Viajoa.ro organizeaza destul de multe astfel de evenimente, cu siguranta veti gasi una pe placul vostru.

Stim ca iesitul in afara poate fi pentru unii mult mai interesant, mai placut. Dar garantam ca si Romania are farmec. Nu conteaza ca sunteti tineri, familisti si cu copii, puteti calatori daca intr-adevar doriti.

Ma bucur ca in sfarsit am avut ocazia sa le intalnesc pe fete live. :) Sunt foarte zamberete, amuzante si populare. De altfel, personalitatea lor se reflecta si in articolele pe care le scriu.

A fost prima petrecere de genu’ la care am fost, sa speram ca nu si ultima. :) Multi inainte, Viajoa.ro!

 

2 comments

Leave a Reply