Webstock 2014… venim!

Da! Suntem foarte entuziasmati si de-abia asteptam ziua de 26 septembrie 2014! Va fi prima data cand vom participa, si chiar in calitate de blogger acreditat. Asa ca daca va intrebati ce se intampla, stati linistiti. Va spunem acum si va vom spune si pe 26, caci intreaga zi va vom tine la curent prin acest blog.

Webstock este cea mai mare conferinta despre social media si piata locala, organizata de Evensys si Vodafone. Conferinta dureaza o zi, de la 9:00  pana la 18:00, la Hotel JW. Marriott, iar organizatorii ne promit un timp de calitate:

Unii dintre cei mai cunoscuți specialiști din domeniu vor aduce în prim plan tendințele care contează acum în comunicare și social media. Participanții vor afla care sunt oportunitățile momentului și cum să facă față provocărilor mai mult sau mai puțin neașteptate. Pasionatii de comunicare, de mobile, de blogging si social media vor asista la o serie de prezentari cu informatii utile si se vor lasa inspirati si motivati de catre vorbitorii evenimentului.

Modalitățile de participare la eveniment sunt numeroase și anul acesta. Webstock va reuni atât bloggeri interesați de social media, cât și bloggeri specializați pe diverse domenii și, în același timp, va oferi posibilitatea de participare creatorilor de aplicații și proiecte web & mobile. În același timp, Webstock rezervă un numar de locuri pentru oamenii din agenții și companii care doresc să interacționeze cu comunitatea online.

Pentru înscrieri accesați linkul acesta: www.2014.webstock.ro/solicita-invitatie

Pentru a fi la curent cu știrile despre Webstock, urmăriti atât site-ul www.webstock.ro, cât și contul dedicat de pe Twitter (www.twitter.com/webstockro) sau pe pagina de Facebook (http://www.facebook.com/webstock).

Dupa cum bine ne-a obisnuit Evensys si de data aceasta cred ca vom avea parte de o formidabila organizare.

A… dupa conferinta, va fi Gala Webstock Awards in care vor fi premiate cela mai inedite si inovatoare campanii in social media lansate in ultimul an in Romania. Apropopo, ne-am inscris si noi cu vreausamerg.ro la una din categorii. :) Fingers crossed!

Daca ati avea sansa sa fiti prezenti la acest eveniment, ce ati face? ce ati dori sa aflati?

Leave a Reply