Termeni si conditii


 
In tot cuprinsul acestui document, prin "utilizator" intelegem orice persoana fizica sau juridica care acceseaza vreauSAmerg.ro, indiferent de sectiunea pe care o viziteaza in site sau de actiunea pe care doreste sa o intreprinda prin intermediul paginilor vreauSAmerg.ro .
 
In momentul accesarii site-ului vreauSAmerg.ro acceptati sa va supuneti acestor termeni si conditi de utilizare si acceptati posibilitatea ca pe viitor acesti termeni sa se modifice fara vreo notificare prealabila. Neacceptarea acestor Termeni si Conditii atrage obligatia utilizatorului respectiv de a inceta de indata accesarea site-ului.
 
Pentru parteneri :
  
Completand formularul de inscriere sunteti de acord ca materialele trimise sa fie afisate pe vreauSAmerg.ro si pe site-urile partenere.
 
vreauSAmerg.ro in relatiile cu tertii :
   
vreauSAmerg.ro doar pune la dispozitia partenerilor un spatiu de reclama administrat de catre acestea prin intermediul unui cont de administrare ( user + parola ). Toate informatiile afisate pe vreauSAmerg.ro sunt introduse de catre parteneri, asadar vreauSAmerg.ro nu poate garanta si nu poate fi facut responsabil pentru continutul postat pe site de catre acestea. Partenerul este singurul responsabil de informatiile afisate pe vreauSAmerg.ro, de eventualele incalcari ale legilor care reglementeaza activitatea in turism dar nu numai, drepturile de autor ale unei terte persoane, concurenta neloiala sau publicitate falsa. Daca un partener afiseaza informatii incorecte sau neconforme cu realitatea este alegerea si riscul pe care si-l asuma. Orice reclamatie sau sesizare din partea unui utilizator al site-ului referitoare la anuntul unui partener va fi adresata direct partenerului si orice litigiu va fi rezolvat intre cele doua parti.
 
Pentru toti utilizatorii site-ului vreauSAmerg.ro :
 
Continutul existent pe vreauSAmerg.ro si pe site-urile partenere care include dar nu se limiteaza la texte, grafica, fotografii, software precum si alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor.
Compilatia (adica adunarea si rearanjarea) continutului acestui site este dreptul exclusiv al vreauSAmerg.ro, drept protejat de legile in vigoare. Folosirea neautorizata a materialului reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Nu aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.
 
Orice incalcare a drepturilor de autor sau proprietate intelectuala implica raspunderea civila sau penala.