Burger Van Fast-Foods in Bucuresti


Burger Van este primul food truck adevarat din Bucuresti. Mereu in miscare dar cu servicii mereu ireprosabile.

Burger Van

Str.Dacia, 77
Bucuresti, Bucuresti, Romania
Coordonate GPS:
  • N 44.446542296812595
  • E 26.10430512764742
Mobil: 0730 28 74 37
Adresa web:
Vezi locatia pe harta

Informatiile despre localizare pentru Burger Van pot fi verificate prin vizualizarea pe harta folosind butonul alaturat "Vezi locatia pe harta".

Inspirat de scena mancarii urbane si a food truck-urilor din Londra, Paris si Berlin, Burger Van este prima rulota alimentara care va fi mereu in miscare. Fiecare produs din meniu este pregatit cu pasiune, iar ingredientele sunt intotdeauna proaspete, pentru a satisface si cele mai exigente cerinte culinare ale tanarului urban. Astfel vei descoperi ca este posibil sa te bucuri si in Romania de mancare gourmet la preturi de fast-food.

Ne propunem totodata sa cream un concept de food truck responsabil cu mediul si consumatorii. Astfel, carnea este luata de la furnizori in fiecare zi si nu este nicioadata congelata, chiflele moi si demi-dulci sunt livrate dimineata, iar legumele sunt obtinute pe cat se poate de la producatori locali. La Burger Van poti savura toata suculenta unui burger fara sa te simti ca mananci nesanatos, pentru ca ingredientele sunt intotdeauna proaspete si pline de proprietati nutritive.

Misiune

In Bucuresti exista fie burgeri fast-food produsi in masa de catre vreo corporatie, a caror carne, daca se intampla sa o gasesti pe undeva, este uscata si insipida, fie burgeri cu pretentii, in care bucatari cu aere de "chefi" iti arunca orice ingredient aleator. Burgerul nostru isi propune un singur lucru: sa fie onest. Cu noi stii intotdeauna ce primesti- carne si legume proaspete si niciodata congelate, sosuri homemade si multa pasiune. Simplu, dar extrem de delicios. Tocam carnea in fiecare zi. Facem propriul nostru amestec special de antricot si vrabioara. O gatim mediu astfel incat este roz si suculenta in interior. O punem intre doua chifle demi-dulci si o vindem cu zambet pe buze si saliva in coltul gurii din van-ul nostru. Te vei murdari putin, dar asta face parte din farmecul de a manca un burger. Burger Van vrea sa faca un lucru simplu asa cum trebuie- sa vanda cei mai misto burgeri din Bucuresti.

EvenimenteProgram Program
Zilnic Non-Stop
 Luni
 Marti 12:30-22:30
 Miercuri 12:30-22:30
 Joi 12:30-22:30
 Vineri 18:00-02:00
 Sambata 18:00-02:00
 Duminica
Check In Check-In

Check In


Locuri unde... vreauSAmerg vreauSAmerg

Adauga in lista cu locurile unde vrei sa mergi:

vreauSAmerg