Cabinet oftalmologie si optica medicala Ideal Optic Cabinete Oftalmologice in Pitesti


Cabinet oftalmologie si optica medicala Ideal Optic isi desfasoara activitatea in Pitesti, iar in descrierea completa a Cabinetului Ideal Optic veti gasi informatii despre serviciile de optica medicala si oftalmologie efectuate de personalul calificat. Ideal Optic va asteapta sa va convingeti de serviciile ireprosabile de optica medicala si oftalmologie, din cadrul cabinetului sau.

Cabinet oftalmologie si optica medicala Ideal Optic

Str.Exercitiu, Bl A3
Pitesti, Arges, Romania
Coordonate GPS:
  • N 44.84724998148902
  • E 24.87454262778624
Tel fix: 0724.343.657
Email:
Vezi locatia pe harta

Informatiile despre localizare pentru Cabinet oftalmologie si optica medicala Ideal Optic pot fi verificate prin vizualizarea pe harta folosind butonul alaturat "Vezi locatia pe harta".

Cateva informatii despre Cabinet oftalmologie si optica medicala Ideal Optic:
Cabinet oftalmologie si optica medicala Ideal Optic este unul dintre liderii centrelor de optica medicala din Romania, fiind singura companie in domeniu care detine Certificatul de Calitate ISO 9001. Compania a fost infiintata in anul 2002, dezvoltand cu succes o retea de 53 de centre de optica medicala in orasele resedinta de judet din intreaga tara.
Serviciile oferite de compania Ideal Optic consta in:
- VANZARE DE OCHELARI DE VEDERE, SOARE SI LENTILE DE CONTACT IN CENTRELE PROPRII;
- PRODUCTIE SI IMPORTATOR SI DISTRIBUITOR PRODUSE OPTICA MEDICALA;
- CONSULTATII OFTALMOLOGICE ;
- CONSULTATII OPTOMETRICE:
- istoric detaliat al pacientului privind consultatiile optometrice anterioare.
- masurarea dioptriilor computerizate cu autorefractometru-dioptron.
- consultatii oftalmologice si optometrice - prescrierea retetelor cu dioptrii pentru ochelari si lentile de contact sau pentru alte afectiuni oculare.
CONSILIERE:
- consiliere de specialitate pentru alegerea ramelor in functie atat de dioptriile recomandate in reteta cat si de fizionomie. In showroom-urile magazinelor IDEALOPTIC sunt prezentate rame de vedere si de soare ale unor brand-uri profesionale de optica: Givenchy, Roberto Cavali, Just Cavali Moschino, G.F.Ferre, Misoni, John Rchimond, Icerberg, Exte, Zero rh, Smalto, Ermenegildo Zegna, Roberto Valdini, Timberland, Azzaro, Furla LA PERLA, Mariela Burani, Calvin Klein, Sisliy X-ICE,Trusardi,Police, Guess, Gant, Therry Mugler, Prada, SOVER, Yoshi Ayaka, Zagara, Fetra,Hugo Boss, Grosso, Kind, Alanie.
- recomandarea lentilelor oftalmice de la brandu-rile NOVAX, HOYA, ZEISS SI ESSILOR potrivite cu ramele si dioptrile pacientului.
- consiliere in alegerea lentilelor pentru a fi adaptate mediului de lucru: progresive, office, bifocale sau monofocale avand tratamente antireflex, filtre speciale pentru monitoare si lumina artificiala, cu inchidere graduala in functie de intensitatea solara, lentile colorate si polarizate cu dioptrii.
GARANTIE:
Utilizand serviciile Ideal Optic aveti garantia montajului ochelarilor efectuata de catre specialisti bine pregatiti si care folosesc echipamente tehnice de ultima generatie, masini de montaj Essilor si Briot cu tehnologie 3D.
Pentru ca se lucreaza cu rame si lentile oftalmice de calitate Ideal Optic isi permite sa ofere garantie produselor 12 luni.
Din dorinta de a fi cat mai aproape de clientii sai si pentru a economisi timp, in anul 2003 IDEAL OPTIC a pus bazele unui program de promovare a opticii mobile atat in institutii de stat cat si in companii private.

Ideal Optic va asteapta sa va convingeti de serviciile ireprosabile de optica medicala si oftalmologie, din cadrul cabinetului sau.0724.343.657
Administrator

Nu uita sa precizezi sursa informatiilor de contact: vreauSAmerg.ro.

Solicita Informatii

Program Program
Zilnic Non-Stop
 Luni 09:00-21:00
 Marti 09:00-21:00
 Miercuri 09:00-21:00
 Joi 09:00-21:00
 Vineri 09:00-21:00
 Sambata 09:00-21:00
 Duminica 09:00-21:00
Check In Check-In

Check In


Locuri unde... vreauSAmerg vreauSAmerg

Adauga in lista cu locurile unde vrei sa mergi:

vreauSAmerg