Cabinet psihologie - Filipoiu Luminita - Psiholog in Braila Cabinete de Psihologie in Braila


Cabinet psihologiesituat in Braila. Psiholog Psihoterapeut Filipoiu Luminita - Mirela- psihologie clinica, psihoterapie adleriana, tehnici comportamentale autism si ADHD, terapie de grup adolescenti, consiliere psihologica, expertiza psihologica juridica si extrajuridica.

Cabinet psihologie - Filipoiu Luminita - Psiholog in Braila

Str.Sos.Buzaului, Bl. a24 bis
Braila, Braila, Romania
Coordonate GPS:
  • N 45.246217709737074
  • E 27.935933794481684
Mobil: 0746.181.076

Informatiile despre localizare pentru Cabinet psihologie - Filipoiu Luminita - Psiholog in Braila pot fi verificate prin vizualizarea pe harta folosind butonul alaturat "Vezi locatia pe harta".

Cabinetul Individual de Psihologie a fost infiintat in anul 2010, primind acreditarea din partea Colegiului Psihologilor din Romania, reprezentat de psiholog Filipoiu Luminita-Mirela (atestat de libera practica cu competenta de psiholog clinician practicant autonom recunoscut de Colegiul Psihologilor din Romania, psihoterapeut cu drept de practica independenta , recunoscut de Federatia Romana de Psihoterapie).

Cabinetul ofera servicii de:
- expertiza psihologica judiciara si extrajudiciara in cazul situatiilor de abuz si neglijare a copilului, pentr custodia minorilor, pentru stabilirea timpului de vizitare a minorilor. Expertiza psihologica judiciara si extrajudiciara a persoanelor care comit fapte penale, pregatire si asistare in vederea audierii.

- evaluare psihologica pentru persoanele cu nevoi speciale (copii si adulti);

- servicii psihologice pentru copiii cu TSA (tulburare de spectru autist), copii cu tulburari de limbaj si elemente autiste, copii diagnosticati cu ADHD, copii cu randament scolar scazut, dificultati de adaptare;

-servicii psihologice pentru adolescenti (individual sau grup) pentru dezvoltare personala si autocunoastere, pentru consum de substante interzise, depresii, etc)

- servicii psihologice pentru adulti (evaluare clinica a personalitatii, terapii de scurta durata pentru diferite situatii si problematici)

- psihoterapie individuala adulti (atacuri de panica; afectiuni psihosomatice, etc)Program Program
Zilnic Non-Stop
 Luni 09:00-17:00
 Marti 09:00-17:00
 Miercuri 09:00-17:00
 Joi 09:00-17:00
 Vineri 09:00-17:00
 Sambata
 Duminica
Check In Check-In

Check In


Locuri unde... vreauSAmerg vreauSAmerg

Adauga in lista cu locurile unde vrei sa mergi:

vreauSAmerg