Funerare Alexandru Servicii Funerare in Bucuresti


Funerare Alexandru ofera asistenta si servicii funerare de calitate, ajutand familiile indurerate in momentele grele. Transportul in Bucuresti este gratuit.

OFERIM SERVICII COMPLETE IN BAZA AJUTORULUI DE INMORMANTARE

Funerare Alexandru

Str.Orsova, 2
Bucuresti, Bucuresti, Romania
Coordonate GPS:
  • N 44.44081511287359
  • E 26.033677616324667
Mobil: 0720 82 28 53
Email:
Vezi locatia pe harta

Informatiile despre localizare pentru Funerare Alexandru pot fi verificate prin vizualizarea pe harta folosind butonul alaturat "Vezi locatia pe harta".

Serviciile funerare au un rol foarte important in desfasurarea unui eveniment funerar si reprezinta respectul fata de persoana decedata. Cu un buget mic pentru o inmormamntare puteti beneficia de toate serviciile necesare desfasurari in conditii normale a evenimentului funerar.

Noi va punem la dispozitie serviciile funerare complete incepand de la spalare, inbalsamare pana la sicrie si monumente funerare. In aceste momente grele nu va mai trebui sa va ganditi la ce trebuie sa faceti, noi facem toate acestea pentru dumneavoastra pentru a simplifica desfasurarea evenimentului funerar.

Transport funerar, aranjamente florale, coroane, jerbe, crucifixuri, lumanari, acesorii, toate acestea fac parte din oferta noastra.

Intr-un moment forte greu de trecut, noi suntem gata sa va ajutam sa treceti peste aceste clipe si evenimentului funerar sa se desfasoare in bune conditii.

Pe langa sicrie, jerbe, coroane, firma noastra va ofera servicii funerare complete, avand o vasta experienta in domeniul funerar de peste 10 ani. Apelati acum la niste servicii funerare profesioniste pentru a nu mai trebui sa mai depuneti efort in aceste momente grele.

SICRIUL
Sicriul joaca un rol foarte important in desfasurarea evenimentului funerar de aceea trebuie sa il alegeti cu grija. Noi va oferim o gama larga de sicrie pornind de la sicrie din lemn de brad, plop, fag, stejar pana la sicrie din mahon. De aasemenea sicriele pot avea diferite culori in functie de culoare si aici exista o gama diversificata de culori. Mai puteti alege un model special de sicriu pornind de la sicrie sculptate, gravate si multe altele.

COROANE, JERBE DE FLORI
Aranjamente florale speciale pentru inmormantari, coroane, jerbe, totodata va putem oferi si alte aranjamente florale diverse din diferite flori. Executam coroane din flori naturale sau flori artificiale pentru a satisface toate gusturile clientilor nostri care doresc sa duca un ultim omagiu persoanelor care s-au stins din viata, dar care vor ramane etern in sultetul lor.

TRANSPORT FUNERAR
Transportul funerar este si acesta un aspect foarte important in functie de dorintele dumneavostra fie ca doriti o limuzina funerara speciala sau un autoturism funerar normal, noi va oferim toate aceste servici.

ACCESORII FUNERARE
Petru ca evenimentul funerar sa se desfasoare in conditii normale mai aveti nevoie si de alte accesorii ca de exemplu: manere sicrie, aranjamente florale, felinare, cruci ornamentale, lumanari, candele.

ALTE SERVICII FUNERARE
Va mai putem oferi si inca alte servicii funere:

Constatare deces
Imbalsamare
Toaletare
Manipulat sicriu
Intocmirea actelor necesare
Transport funerar
Famfara Funerara
Organizari Parastase
Coroane, jerbe si aranjamente florale
Monumente funerare
Filme comemorative
Fotografii ceramice
Incinerari si urne

Plata cu card0720 82 28 53
Costin Alexandru

Nu uita sa precizezi sursa informatiilor de contact: vreauSAmerg.ro.

Solicita Informatii

produse / servicii
  • Pachet Special 2415.00 RON
  • Pachet Special + 2799.00 RON
  • Pachet Baza 1399.00 RON
  • Pachet Baza + 1799.00 RON
  • Pachet Lux 3199.00 RON
vezi toate preturile
Program Program
Zilnic Non-Stop
Check In Check-In

Check In


Locuri unde... vreauSAmerg vreauSAmerg

Adauga in lista cu locurile unde vrei sa mergi:

vreauSAmerg