Grand Beauty Clinic Saloane infrumusetare in Bucuresti


Grand Beauty Clinic - Echipa de profesionisti dedicata frumusetii. Clinica de infrumusetare este situata in Bucuresti, strada Ghiocei, Nr. 30 si va asteapta intr-un mediu profesionist si modern pentru a va oferii cele mai bune servicii si tratamente de infrumusetare.

Grand Beauty Clinic

Str.Ghiocei, 30
Bucuresti, Bucuresti, Romania
Coordonate GPS:
  • N 44.45235
  • E 26.10939200000007
Mobil: 0724 269 229
Email:
Adresa web:
Vezi locatia pe harta

Informatiile despre localizare pentru Grand Beauty Clinic pot fi verificate prin vizualizarea pe harta folosind butonul alaturat "Vezi locatia pe harta".

Informatii despre Grand Beauty Clinic:

Suntem o echipa dinamica, cu spirit tanar ce ne preocupa calitatea medicala si confortul pacientului atunci cand se hotaraste pentru o astfel de interventie non invaziva.
Pentru a reda tot ceea ce pielea dvs. Are nevoie, va oferim tratamente care combina eficienta cu profesionalismul ,pentru a satisface toate dorintele dvs.

La Grand Beauty Clinic, fiecare pacient este important pentru noi, beneficiaza de opinia medicala a unui specialist, stabilindu-se astfel ce fel de tratament i se potriveste. Solutiile de tratament se stabilesc de la cele mai simple pana la cele mai complexe cazuri.

Asiguram servicii medicale de calitate si ne mentinem la un nivel inalt al pregatirii profesionale, participand la congrese international si cursuri de specializare amanuntite.

Scopul principal al nostru este foarte simplu: a va oferii aspectul dorit si natural care sa va intareasca increderea in dvs, utilizand cele mai avansate tehnologii si tehnici atat in domeniul chirurgiei estetice cat si al metodelor estetice nechirurgicale.

In cabinetul nostru folosim produse de cea mai buna calitate !

Princess este o gama completa de tratamente anti-aging, produsa de compania austriaca "Croma", lider pe piata europeana de chirurgie oftalmica, si experta, cu peste 15 milioane de seringi vandute, in produsele pe baza de acid hialuronic pentru ortopedie si medicina estetica.
Acidul hialuronic (AH) este o componenta naturala a organismului si este esential pentru mentinerea hidratarii, fermitatii si elasticitatii pielii. Din cauza factorilor de mediu, precum expunerea la soare, la poluare si la radicalii liberi, precum si din cauza procesului natural de imbatrani, nivelul de AH din piele scade odata cu trecerea anilor.
Ca specialist in acid hialuronic, Croma foloseste in fabricarea produselor Princess doar AH 100% natural, care nu este de origine animala. Produsele sunt fabricate in Austria, printr-o tehnologie unica, conform celor mai inalte standarde de siguranta, si sunt de o puritate absoluta, atent controlata, ce garanteaza cel mai inalt grad de biocompatibilitate, fiind extrem de bine tolerate de organism. Din acest motiv, produsele Princess confera siguranta atat medicului, cat si pacientului.

Acces pentru persoane cu dizabilitati
Aer conditionat
Grup sanitar
Plata cu card
Rezervare telefonica0724 269 229
Administrator

Nu uita sa precizezi sursa informatiilor de contact: vreauSAmerg.ro.

Solicita Informatii

Program Program
Zilnic Non-Stop
 Luni 09:00-17:00
 Marti 09:00-17:00
 Miercuri 09:00-17:00
 Joi 09:00-17:00
 Vineri 09:00-17:00
 Sambata 09:00-17:00
 Duminica
Check In Check-In

Check In


Locuri unde... vreauSAmerg vreauSAmerg

Adauga in lista cu locurile unde vrei sa mergi:

vreauSAmerg