Grand Hotel Continental ***** Hoteluri in Bucuresti


La Grand Hotel Continental redescoperi caracteristicile modelului clasic al luxului in domeniul hotelier. Rafinamentul detaliilor arhitecturale si serviciile exceptionale sunt dedicate unei clientele de elita.

Grand Hotel Continental *****

Str.Victoriei, 56
Bucuresti, Bucuresti, Romania
Coordonate GPS:
  • N 44.4370403581942
  • E 26.098131796325674
Tel fix: 40 372 010 300
Fax: 40 372 010 301
Email:
Adresa web:
Vezi locatia pe harta

Informatiile despre localizare pentru Grand Hotel Continental ***** pot fi verificate prin vizualizarea pe harta folosind butonul alaturat "Vezi locatia pe harta".

Grand Hotel Continental se afla pe Calea Victoriei, un loc plin de istorie, centrul aristocratiei de la 1800. Cladirea, construita in 1886 in stilul Renasterii germane, s-a numit initial 'Otelul' si a fost construita pe locul hotelului Broft, care apartinea omului de afaceri Menahem Elias. Jumatate de secol mai tarziu a fost denumit Grand Hotel Continental. Cladirea este acum proaspat restaurata, pastrindu-si insa structura clasica.

Hotelul ofera 53 de camere recent reconditionate (dintre care 2 pentru nevoi speciale) cu paturi elegante, masute de scris, zone de relaxare si bai moderne din sticla.

De asemenea, 6 apartamente mobilate si decorate in diferite stiluri - Renascentist, Baroque, Impero, Ludovic XV.

In hotel puteti lua masa in trei restaurante diferite: micul dejun si pranzul in Balkan Bistro, unde retetele ademenitoare ofera gustul perfect al Balcanilor; cina in Concerto, un restaurant gastronomic bazat pe un concept modern - 'nouvelle cuisine'.

Situate la etajul patru, cele sase sali de intalniri reprezinta un spatiu elegant pentru reuniuni sociale sau in scop de afaceri, oferind mediul perfect pentru diverse evenimente. Salile de conferinta sunt echipate cu ecran de proiectie, videoproiector si flipchart, iar la cerere se poate oferi: sistem de traducere simultana, microfoane fixe si mobile, teleconferinta, sistem de vot, DVD, laser, stand pentru vorbitor, scena, lumini.

Eden Spa din cadrul Grand Hotel Continental este o oaza de liniste in mijlocul orasului. Un spatiu intim, destinat relaxarii, detoxifierii si reducerii stresului. Dispune de patru camere de tratament, o sauna uscata, un jacuzzi, o sala de fitness si un spa lounge.

Acces pentru persoane cu dizabilitati
Accesul animalelor de casa
Aer conditionat
Aparat de uscat parul
Bar
Camera bagaje/biciclete
Comenzi taxi
Concierge
Evenimente
Fax
Fier si masa de calcat
Grup sanitar
Halat de baie & papuci
Inchirieri masini
Informatii turistice
Lift
Mic dejun
Minibar
Parcare gratuita
Patut pentru copii
Personal vorbitor de limbi straine
Plata cu card
Room service
Sala conferinte
Sala de fitness
Sauna
Seif
SPA
Spalatorie si curatatorie
Telefon de trezire
Terasa
TV
Wi-Fi
Ziare si reviste locale gratuiteProgram Program
Zilnic Non-Stop
Check In Check-In

Check In


Locuri unde... vreauSAmerg vreauSAmerg

Adauga in lista cu locurile unde vrei sa mergi:

vreauSAmerg