vreauSAmerg - Ghidul tau inteligent

vreauSAmerg

descopera locuri si experiente noi

Hotel & Restaurant Lacul Rosu Hotel & Restaurant Lacul Rosu in Gheorgheni

Hotelul Lacul Rosu, aflat se afla in vecinatatea Lacului Rosu, ofera 35 camere complet echipate, un restaurant cu 200 locuri si o terasa de vara.

Date contact

Hotel & Restaurant Lacul Rosu

Str.Lacul Rosu,
Gheorgheni, Harghita, Romania
Coordonate GPS:
  • N 46.792729274018235
  • E 25.790287235427854
Tel fix: 0266 380 020
Fax: 0266 380 020
Mobil: 0752 190 611
Email:
Adresa web:
Vezi locatia pe harta

Informatiile despre localizare pentru Hotel & Restaurant Lacul Rosu pot fi verificate prin vizualizarea pe harta folosind butonul alaturat "Vezi locatia pe harta".

Hotelul se afla in vecinatatea Lacului Rosu, intr-un mediu pitoresc si este deschis in fiecare zi a saptamanii, cu servicii de 24 de ore pe zi. Hotelul dispune de 35 de camere elegante, complet echipate cu tot confortul, care indeplinesc exigentele secolului nostru. Confortul camerelor este asigurat de mobilierul elegant, paturi relaxante, bai cu cabine de dus, minibar, televizor si internet.

In Restaurantul Lacul Rosu exista posibilitatea servirii concomitente a 200-250 persoane. Bucatarii-sefi asigura un meniu bogat, indiferent daca este vorba de mancaruri traditionale sau delicatese din bucataria internationala. Restaurantul ofera mancaruri traditionale secuiesti, cele mai gustoase preparate din bucataria ungureasca, precum si adeptii bucatariei moderne gasesc mancarurile lor preferate.

In incinta hotelului exista posibilitatea desfasurarii conferintelor de afaceri sau cu caracter personal, indiferent daca este vorba despre zeci sau sute de persoane. Salile sunt echipate cu proiectoare video, ecran de proiectie, sonorizare, acces la internet, linie telefonica.

Bar Evenimente Grup sanitar
Informatii turistice Mic dejun Minibar
Parcare gratuita Terasa TV
Wi-Fi


Check In Check-In

Check In


Locuri unde... vreau SA merg vreauSAmerg

Adauga in lista cu locurile unde vrei sa mergi:

vreauSAmerg
Program Program
Zilnic Non-Stop
Autentificare / Cont nou

Realitatea asa cum este.