Monumente Funerare Miklos Servicii Funerare in Sacele


Monumente Funerare Miklos ofera de 25 de ani la preturi avantajoase monumente din granit si marmura personalizate dupa nevoia si dorintele clientului. Serviciile oferite cuprind asamblare, montare si transport la cerere.

Monumentele funerare pot fi personalizate la comanda

Monumente Funerare Miklos

Str.Strada De Mijloc, 7C
Sacele, Brasov, Romania
Coordonate GPS:
  • N 45.611446
  • E 25.673700000000053
Mobil: 0747 17 20 50
Email:
Vezi locatia pe harta

Informatiile despre localizare pentru Monumente Funerare Miklos pot fi verificate prin vizualizarea pe harta folosind butonul alaturat "Vezi locatia pe harta".

Va stam la dispozitie cu o gama larga de monumente funerare si pietre funerare, sa satisfacem cerintele si nevoie dumneavoastra . Tot ce trebuie ca dumneavoastra sa faceti e sa va hotarati modelul dorit de dumneavoastra. Societatea noastra este o societate cu experienta in domeniul productiei de monumente funerare si in executia de lucrari funerare pana la cele mai complexe lucrari.

Monumente Miklos este dedicata satisfacerii cerintelor impuse atat de specialisti si profesionisti, cat si deservirii prompte, dintr-o larga gama de modele si culori, a fiecarui client, cu o deosebita atentie acordata controlului de calitate. Datorita calitatii deosebite privind durabilitatea, unicitatea materislului si intretinerea usoara a suprafetelor, a unui raport foarte bun calitate/pret garantat de firma noasra, au condus la o utilizare tot mai frecventa a granitului negru in realizarea de monumente funerare. Granitul isi pastreaza luciul si culoarea in timp, este mai durabil decat orice alta piatra.


Servicii Si Produse

monumente funerare marmura
monumente funerare mozaic
scluptura in marmura
executie monumente la comanda
scris in marmura (relief sau gravat)
vaze
stalpisori
felinare de marmura0747 17 20 50
Miklos Stefan

Nu uita sa precizezi sursa informatiilor de contact: vreauSAmerg.ro.

Solicita Informatii

Program Program
Zilnic Non-Stop
Check In Check-In

Check In


Locuri unde... vreauSAmerg vreauSAmerg

Adauga in lista cu locurile unde vrei sa mergi:

vreauSAmerg