Pensiunea Dana Pensiuni in Horezu


Pensiunea Dana, situata in Horezu, va ofera conditii excelente de a petrece vacanta, un concediu sau weekend-ul, intr-un cadru pitoresc, departe de agitatia oraselor, de stres si poluare.

Pensiunea Dana

Str.Str.Olari, 15
Horezu, Vâlcea, Romania
Coordonate GPS:
  • N 45.15029600519689
  • E 23.988808960327106
Tel fix: 0250860113
Mobil: 0723978255
Email:
Adresa web:
Vezi locatia pe harta

Informatiile despre localizare pentru Pensiunea Dana pot fi verificate prin vizualizarea pe harta folosind butonul alaturat "Vezi locatia pe harta".

Pensiunea Dana, situata in Horezu, va ofera conditii excelente de a petrece vacanta, un concediu sau weekend-ul, intr-un cadru pitoresc, departe de agitatia oraselor, de stres si poluare. Pensiunea este membra Antrec si este clasificata de Ministerul Turismului la 3 stele.

Amplasarea pensiunii in orasul Horezu chiar pe renumita strada Olari, o strada a traditiilor, singura strada tematica cu 40 de mesteri ceramisti populari, faciliteaza accesul la cele mai importante obiective turistice din zona.
Va oferim cazare in camere duble si triple dotate cu grup sanitar propriu, incalzire centrala, apa calda si rece permanenta. Dispunem de un living cu capacitate de 20 de persoane, ideal pentru a lua masa intr-un cadru agreabil, viziona emisiuni TV sau pentru a va relaxa (sah, table, rummy). Terasa ofera un cadru intim inconjurat de verdeata iar in cele 3 pavilioane de gradina special amenajate in stil rustic se poate servi masa, si se pot organiza petreceri cu gratar in aer liber. Va asteptam pentru a va bucura de liniste si aer curat!

Acces pentru persoane cu dizabilitati
Accesul animalelor de casa
Balcon
Drumetii
Ferma proprie
Fier si masa de calcat
Foisor
Frigider in unitate
Gratar
Grup sanitar
Informatii turistice
Loc de joaca pentru copii
Parcare gratuita
Personal vorbitor de limbi straine
Sala conferinte
Tenis de masa
Terasa
Teren tenis
TV
Wi-FiProgram Program
Zilnic Non-Stop
Check In Check-In

Check In


Locuri unde... vreauSAmerg vreauSAmerg

Adauga in lista cu locurile unde vrei sa mergi:

vreauSAmerg