Pompe Funebre Sighet - Laneto Com Servicii Funerare in Sighetu Marmatiei


Laneto Com este acolo pentru dumneavoastra in momentele difile oferindu-va o gama larga de produse dar si servicii funerare complete.

Pompe Funebre Sighet - Laneto Com

Str.Avram Iancu, 253/E
Sighetu Marmatiei, Maramures, Romania
Coordonate GPS:
  • N 47.928464
  • E 23.87297990000002
Tel fix: 0262 31 08 86
Fax: 0262 31 08 86
Mobil: 0744 88 53 56
Email:
Vezi locatia pe harta

Informatiile despre localizare pentru Pompe Funebre Sighet - Laneto Com pot fi verificate prin vizualizarea pe harta folosind butonul alaturat "Vezi locatia pe harta".

ITI SUNTEM MEREU ALATURI. SERVICII FUNERARE NON-STOP!!!

Indiferent ca este apreciata sau nu moartea reuneste pe plan emotional intreaga familie. Trecerea in lumea celor drepti a cuiva drag, este un eveniment dificil si pentru multi dintre noi, greu de trecut.

Prietenii si familia, au nevoie de timp pentru a-si exprima durerea si pentru a incepe sa-si reorganizeze viata fara de cel/cea care a trecut in nefiinta. Cei ramasi in urma, trebuie sa puna la punct detaliile legate de inmormantare. Pentru a venii in ajutorul celor indurerarti, noi va stam alaturi, oferindu-va ajutorul necesar in astfel de momente neprevazute. Suntem la dispozitia dumneavoastra 24h/24, 7 zile/saptamana o echipa pentru a va satisface nevoile intr-o maniera profesionala. NOI oferim servicii funerare complete.

Suntem mai mult decat o firma de servicii funerare complete, care vine in ajutorul familiilor indurerate in momentele tragice ale vietii, prin preluarea tuturor sarcinilor aferente ceremoniei de inmormantare, punand la dispozitia familiei un set de produse si servicii specifice unui astfel de eveniment cum ar fi sicriu, respete, cruce, batiste, prosoape, urne, coroane, aranjamente florale, lumanari, capac frigorific si masini funerare pentru transportul decedatului.

Comercializam o gama larga de sicrie, confectionate din diferite esente (brad, fag, stejar, mahon, mogani, ebiara, tei, plop, frasin, etc). Oferta cuprinde atat sicrie la preturi rezonabile cat si sicrie de lux.

Transportul funerar il asiguram cu masini speciale, dotate cu toate cele necesare unei inmormantari. Pe ultimul drum, suntem discreti si eficienti.

INFORMATII UTILE
Deces in tara

Inregistrarea decesului produs pe raza administrativ-teritoriala locala

1.Certificat medical costatator al decesului intocmit si semnat de medicul sau cadrul medical sanitar care a facut constatarea.
2.Dovada eliberata de politie sau parchet din care sa rezulte ca au fost sesizate, in cazul sinuciderii, accident, alte cauze violente sau cadavrul gasit
3.Procesul verbal intocmit de medic - in cazul cadavrului gasit
4.Actul de identitate, livretul militar sau adeverinta de recrutare, dupa caz, pentru persoanele supuse obligatiilor militare pana la 60 ani, certificatul de nastere si de casatorie (original si copie) ale decedatului
5.Actul de identitate al declarantului
6.Adeverinta de la parchet in cazul iregistrarii tardive
7.Timbru fiscal in valoare de 1 leu.


TRANSPORT INTERN SI INTERNATIONAL IN/DIN EUROPA

Asiguram repatrierea persoanelor decedate in afara Romaniei, cat si transportul cetatenilor straini decedati pe teritoriul Romaniei. Indiferent de conditii deplasarile persoanei decedate se face in cele mai potrivite conditii de igiena si de pastrare.0744 88 53 56
Sorin Chis

Nu uita sa precizezi sursa informatiilor de contact: vreauSAmerg.ro.

Solicita Informatii

Program Program
Zilnic Non-Stop
Check In Check-In

Check In


Locuri unde... vreauSAmerg vreauSAmerg

Adauga in lista cu locurile unde vrei sa mergi:

vreauSAmerg