Restaurant Madame Pogany Restaurante in Bucuresti


Madame Pogany este un astfel de loc, gandit anume pentru a oferi o experienta unica, pornita din traditie si adusa cu gratie in contemporan, in jurul unui concept cu totul nou de 'gastronomie romaneasca urbana'.

Restaurant Madame Pogany

Str.Banu Antonache, 40-44
Bucuresti, Bucuresti, Romania
Coordonate GPS:
  • N 44.46119353271738
  • E 26.10007594660965
Mobil: 0744 105 613 0735 091 532
Email:
Adresa web:
Vezi locatia pe harta

Informatiile despre localizare pentru Restaurant Madame Pogany pot fi verificate prin vizualizarea pe harta folosind butonul alaturat "Vezi locatia pe harta".

'Bucataria Urbana' este un proiect gastronomic inedit in Romania, care imbina valorile traditionale ale bucatariei romanesti si 'know-how-ul' gastronomiei internationale intr-un concept nou de 'gastronomie romaneasca urbana'.

Oferim clientilor nostri o experienta cu totul inedita prin produse originale si de cea mai buna calitate, care sa le aduca satisfactie si sa le imbunatateasca fiecare zi si prin muzica si decorul care raspund nevoii de nou, de modern, combinat cu esentele traditionale.

Obiectivul nostru: fidelizarea clientilor ramanand consecventi promisunilor noastre de calitate, experienta si inedit.

Credem in traditie si incercam sa pastram tot ce e valoros si autentic din trecut, dandu-i valente noi in contextul actual, urban, punandu-l in armonie cu tendintele contempora ne si oferindu-i astfel un viitor.

Brandul Madame Pogany se bazeaza pe 3 mari promisiuni:

1. lntegritate; suntem profesionisti cu expertiza in domeniul in care actionam si vom ramane consecventi convingerii ca treaba bine facuta este cheia succesului oricarui demers.

2. Respectul fata de client: vom oferi mereu clientilor nostri cele mai bune produse, gandite pentru un stil de viata modern.

3. Competenta: suntem mai buni, pentru ca alcatuim o echipa de oameni cu cunostinte solide in domeniu si care cred in ceea ce fac.

Povestea vinurilor noastre ajunge la tine atat in sectiunea de Wine Bar & Tapas a localului, cat si in Bucataria Urbana, te intriga si iti starneste curiozitatea. Iti vorbeste despre soiuri pretioase de struguri, aromati si plini de savoare, care cresc prin diferite colturi ale Romaniei sau de peste hotare, in care productia de vin se concentreaza pe finetea fiecarei picaturi si nu pe productia de masa.

Secretul lor e pastrat intr-o editie limitata, iar noi te invitam, in fiecare seara de marti, la o degustare. Cramele Stirbey, Purcari, Gramma, Basilescu, Livia, Oprisor, Corcova, Halewood, Concha Y Toro, Davino, VinChile, Terra Romana, Lacerta sunt doar cateva dintre vinurile premium cu care te-am rasfatat pana acum, insa iti pregatim noi surprize pentru sezonul care abia incepe.

In fiecare weekend, impreuna cu cei de la Clate servim clatite si 'waffles'.

Evenimente
Grup sanitar
Plata cu card
Terasa
Wi-FiProgram Program
Zilnic Non-Stop
 Luni 11:30-23:00
 Marti 11:30-23:00
 Miercuri 11:30-23:00
 Joi 11:30-23:00
 Vineri 11:30-23:00
 Sambata 11:30-23:00
 Duminica 11:30-23:00
Check In Check-In

Check In


Locuri unde... vreauSAmerg vreauSAmerg

Adauga in lista cu locurile unde vrei sa mergi:

vreauSAmerg