Restaurant Marshal Restaurante in Bucuresti


Restaurantul Marshal este situat pe o straduta linistita, in centrul Bucurestiului, dar totusi departe de agitatia orasului. Este ideal pentru un mic dejun, un pranz de afaceri sau o cina romantica.

Restaurant Marshal

Str.Emanoil Bacaloglu, 2
Bucuresti, Bucuresti, Romania
Coordonate GPS:
  • N 44.43881949300562
  • E 26.105681950314533
Tel fix: 0213 14 08 80
Fax: 0213 14 08 88
Email:
Adresa web:
Vezi locatia pe harta

Informatiile despre localizare pentru Restaurant Marshal pot fi verificate prin vizualizarea pe harta folosind butonul alaturat "Vezi locatia pe harta".

De la salonul vitrat, bucataria deschisa si terasa incantatoare, Marshal este cu adevarat un restaurant de exceptie.

Preparatele proaspete, gatite in fata Dumneavoastra, fac parte din bucataria romaneasca si internationala. Deosebit de apreciate sunt carnea de vita importata din Argentina si cea de berbecut din Noua Zeelanda pregatite pe gratarul cu carbune.

Sigur o sa va atraga atentia mobilierul, in special scaunele deosebit de confortabile din restaurant. Vesela este de foarte buna calitate, iar fetele de masa, impecabile, sunt din bumbac fin.

Bucataria este deschisa permitand celor ce calca pragul acestui restaurant sa-i admire pe maestrii bucatari pregatind, la vedere, felurile de mancare. Este singura de acest fel in Romania.

Terasa este inconjurata de flori si pomi fructiferi. Ea este acoperita, creand astfel un adapost pentru arsita zilelor de vara. Totul este in armonie: barul modern, gratarul tip argentinian, cu carbune, plita teppanyaki, mobilierul confortabil. Este o adevarata oaza pentru relaxare. Capacitatea terasei este de 65 locuri.

Evenimente
Grup sanitar
Plata cu card
Terasa
Wi-FiProgram Program
Zilnic Non-Stop
Check In Check-In

Check In


Locuri unde... vreauSAmerg vreauSAmerg

Adauga in lista cu locurile unde vrei sa mergi:

vreauSAmerg