Restaurant Mesogios Restaurante in Bucuresti


Restaurant grecesc, unde pestele si fructele de mare sunt proaspete si gatite la perfectiune.

Restaurant Mesogios

Str.Jean Luis Calderon, 49
Bucuresti, Bucuresti, Romania
Coordonate GPS:
  • N 44.437017630313285
  • E 26.105570782855466
Tel fix: 0213 171 355
Mobil: 0727 239 239
Email:
Adresa web:
Vezi locatia pe harta

Informatiile despre localizare pentru Restaurant Mesogios pot fi verificate prin vizualizarea pe harta folosind butonul alaturat "Vezi locatia pe harta".

Mesogios inseamna mediteranean in limba greaca veche, mai exact, “ceea ce se afla intre pamanturi”. Am ales acest nume pentru ca, in tot ceea ce facem, exista cate putin din famecul Marii Mediterane. Ne inspira retetele originale grecesti, nascute in taverne, transmise din generatie in generatie si savurate de mii de turisti si localnici. Ne inspira fructele de mare proaspete, pe care le alegem personal chiar din pietele de peste grecesti. Ne inspira cultura greceasca, farmecul ei exuberant, muzica, dansul, bucuria vietii si placerea cu care se savureaza o masa in familie sau alaturi de prieteni.

La Mesogios vin iubitorii de fructe de mare, asta pentru ca isi pot alege dintr-o vitrina, chiar de la intrare, felul principal. Noi il numim voyeurism gastronomic si este cartea noastra de vizita. Vrem sa le aratam clientilor, inca din primul moment, ca fructe de mare mai proaspete decat ale noastre pot gasi doar daca merg sa le pescuiasca singuri. Dupa ce sortimentul este ales, bucatarii il pregatesc dupa gustul si preferinta clientului, si il asezoneaza cu cele mai proaspete ingrediente si garnituri. Unii stiu exact ce vor, unii staruie nehotarati cateva minute, iar altii pur si simplu nu se pot decide. Pe acestia ii ajutam noi cu o recomandare. Cei care nu apreciaza fructele de mare pot servi si preparate traditionale grecesti, dar putini sunt cei care ne calca pragul si nu se delecteaza cu un meniu mediteranean specific.

In vino veritas, spune un vechi dicton latin (In vin este adevarul). Vinul este o bautura vie, cu personalitate. Asa cum intelepciunea vine odata cu varsta, si calitatea vinului este data de anii in care s-a odihnit intr-o crama, pentru a fi apoi dezvaluit si savurat. Un vin ales innobileaza orice masa, leaga prietenii si insufleteste conversatii, este sincer si nepartinitor. Vinul stie multe, dar spune putine, trebuie descoperit, apreciat si servit alaturi de cele mai alese bucate. Fructele de mare si vinul sunt vechi prieteni, fac casa buna la Mesogios, indiferent daca vin impreuna de pe meleaguri grecesti sau se intalnesc la rascruce de drumuri.

Evenimente
Grup sanitar
Plata cu card
Rezervare telefonica
Terasa
Wi-FiProgram Program
Zilnic Non-Stop
 Luni 12:30-00:00
 Marti 12:30-00:00
 Miercuri 12:30-00:00
 Joi 12:30-00:00
 Vineri 12:30-00:00
 Sambata 12:30-00:00
 Duminica 12:30-00:00
Check In Check-In

Check In


Locuri unde... vreauSAmerg vreauSAmerg

Adauga in lista cu locurile unde vrei sa mergi:

vreauSAmerg