Restaurant Naser 2 Restaurante in Bucuresti


Naser inseamna 'triumfator' in limba araba.Patronii sunt sirieni, bucatarul idem, iar meniul se remarca prin absenta oricaror bauturi alcoolice.Acest restaurant se poate 'lauda' cu cateva lucruri pe care nu le intalnesti in alte restaurante.

Restaurant Naser 2

Str.Armeneasca, 8
Bucuresti, Bucuresti, Romania
Coordonate GPS:
  • N 44.436611192383396
  • E 26.10990256064383
Tel fix: 0213 13 50 60
Mobil: 0736 37 77 70
Email:
Adresa web:
Vezi locatia pe harta

Informatiile despre localizare pentru Restaurant Naser 2 pot fi verificate prin vizualizarea pe harta folosind butonul alaturat "Vezi locatia pe harta".

Bucataria siriana

Cultura musulmana prin sute de ani a creat una dintre cele mai gustoase bucatarii ale lumii.
Bucataria siriana este bogata in ingrediente pitoresti ce variaza in functie de regiune. Cuprinde elemente mediteraneene, mai ales grecesti, asiatice, dar si turcesti si frantuzesti. Termenii de referinta ale acestei bucatarii sunt cuscus, carnea de miel, coronistea, vinetele, maslinele, curmalele, apa parfumata (de portocale si de trandafir), carbunele si ceaiul de menta.

Marea diversitate a bucatariei siriene este cunoscuta in intreaga lume araba. Cel mai cunoscut fel de mancare este Kibbeh, un amestec de carne de miel maruntita si garu zdrobit, si Kounafa, aluat de grau umplut cu crema de branza si fistic, acoperit cu sirop de zahar.

Mancarurile bucatariei arabe sunt inainte de toate o ocazie, de intalnire in mijlocul familiei si al prietenilor. Conform traditiei se sta pe perne sau pe banci joase, imprejurul unei mese rotunde. Felurile de mancare sunt consumate in tacere, delectandu-se cu fiecare imbucatura. Dupa masa este timp pentru ceai si discutii. Fierberea si servirea este un adevarat ritual.
Gazda, un ceainic metalic, o tava de cupru, cescute mici cu incrustatii aurii. Iti face pofta sa bei!

In bucatariile islamice felul principal se afla in mijlocul mesei. Cu ajutorul bucatilor de paine, fiecare isi ia cu mana portii gustoase. Pentru a manca se foloseste numai mana dreapta. Masa traditionala in Orientul Apropiat incepe cu mezze, adica un ansamblu de aperitive calde si reci.

Cateodata cu ajutorul lor se poate compune un intreg meniu. Printre cele mai populare aperitive se numara: baba ghanoush, fatayer, fattush, hummus sau tabula.

Mic dictionar al bucatariei arabe
Falafel (felafel)- Se prepara din naut tocat
Shaworma- Echivalentul arab al gyrosului grecesc sau al kebabului turcesc
Ful- Piure consistent de fasole bruna, pus cu polonicul

Grup sanitar
Ridicare la pachet
Sistem de climatizare


3.4 Rating Star Rating Star Rating Star Rating Star Rating Star
Atmosfera
Rating Star Rating Star Rating Star Rating Star Rating Star 2.5
Curatenie
Rating Star Rating Star Rating Star Rating Star Rating Star 3.5
Localizare
Rating Star Rating Star Rating Star Rating Star Rating Star 5.0
Mancare
Rating Star Rating Star Rating Star Rating Star Rating Star 3.5
Personal
Rating Star Rating Star Rating Star Rating Star Rating Star 3.0
Pret
Rating Star Rating Star Rating Star Rating Star Rating Star 3.0
(*) Scor din: 2 Recenzii

Adauga o recenzie Vezi recenziile

Program Program
Zilnic Non-Stop
 Luni 10:30-22:30
 Marti 10:30-22:30
 Miercuri 10:30-22:30
 Joi 10:30-22:30
 Vineri 10:30-22:30
 Sambata 10:30-22:30
 Duminica 10:30-22:30
Check In Check-In

Check In


Locuri unde... vreauSAmerg vreauSAmerg

Adauga in lista cu locurile unde vrei sa mergi:

vreauSAmerg